De Dutch Whisky Society is een whiskyclub voor en door liefhebbers van whisky. Door de locatie van de proeverijen (Arnhem) richt de DWS zich vooral op whiskyliefhebbers in het midden en oosten van het land. Maar iedereen is van harte welkom.

Doel van de club is om iedereen kennis te laten maken met het prachtige product whisky. We doen dit met name door maandelijks proeverijen te organiseren waar je de meest bijzondere whisky’s kunt nosen & tasten (ruiken en proeven). Ongelofelijk wat een breed palet van geuren en smaken er voorbij komt.

Onze proeverijen worden gehouden in de parkzaal bij de Molenplaats aan de Zijpendaalseweg 24A in Arnhem, op slechts 5 minuten lopen van station Arnhem CS.

De Dutch Whisky Society is een onafhankelijke club en is niet verbonden aan een slijter, importeur, festival of tijdschrift. Wij hebben geen winstoogmerk en mede daardoor een lage contributie. De DWS heeft een gevarieerd ledenbestand met jongere en oudere leden en zowel mannen als vrouwen. Er zijn ervaren proevers met grote whiskyverzamelingen, maar ook beginners die net kennis hebben gemaakt met whisky en misschien maar één fles in de kast hebben staan. Je hoeft dus geen kenner te zijn om lid te worden!

Mocht je interesse hebben, kom dan eens kennis maken met de Dutch Whisky Society. Ook als je nog geen lid bent, kan je deelnemen aan een proeverij. Je kunt ook direct lid worden.