De Dutch Whisky Society is een goede manier om in contact te komen met andere whiskyliefhebbers en om regelmatig whisky’s te proeven die je zelf niet hebt. We leren veel van elkaar en het is altijd gezellig op de proeverijen. Om lid te worden van de DWS hoef je beslist geen whiskykenner te zijn. Samen delen we de passie voor whisky en “kenner” word je al snel.

Lid Worden?

Stuur een e-mail naar algemeen@dutchwhiskysociety.nl met de melding dat je lid wilt worden en maak de contributie over naar NL27INGB0001309228 t.n.v. de Dutch Whisky Society o.v.v. Lidmaatschap. De contributie is dit jaar € 32,50 per kalenderjaar (als je later in het jaar lid wordt, betaal je maar een deel). Voor DWS geldt een minimum leeftijd van 21 jaar.

De voordelen op een rij:

Deelname proeverijen goedkoper

Als DWS lid kun je deelnemen aan de proeverijen tegen een gereduceerd tarief. Er worden 12 proeverijen per jaar gegeven, in principe iedere 3e vrijdag van de maand. Soms zijn dat heel goede whisky’s voor weinig geld, een andere keer juist weer heel dure. Sommige komen zo bij de slijter vandaan, anderen zijn al jaren niet meer te koop.

Clubbotteling

Af en toe wordt een eigen clubbotteling gedaan: bijzondere whisky voor voordelige prijs.