Budget tasting. Kosten voor leden € 17,50 (ca. 2 x per jaar)

De whisky’s die geproefd worden komen uit het lagere prijssegment (€ 30,- tot ca. € 75,-). In principe zijn op het moment dat de line-up gemaakt wordt alle flessen nog te koop bij de betere slijter of online whisky specialisten.

DWS tasting. Kosten voor leden € 25,00 (ca. 6 x per jaar)

De whisky’s die geproefd worden, komen vooral uit het middensegment (ca. € 50,- tot € 100,-) en een paar uit het hogere prijssegment (€ 100,- tot € 150,-). Meestal zijn een paar flessen nog goed te koop, de anderen zijn moeilijker verkrijgbare flessen (bv alleen te koop in het buitenland, festival bottelingen, etc) of alleen in het verzamelcircuit te krijgen (ebay, whisky veilingen, etc).

TOP-tasting. Kosten voor leden € 30,00 (ca. 2 x per jaar)

Er zijn veel dure en zeer dure flessen whisky. En af en toe willen we die ook wel eens proeven. Meestal zijn dit oude, zeldzame bottelingen, die niet meer of alleen via het verzamelcircuit te koop zijn. Maar soms ook nieuwe releases: whisky uit de jaren ’70 en ’80 is ondertussen meer dan 30 of zelfs 40 jaar oud, en wordt daardoor dus ook steeds duurder. De meeste te proeven whisky’s zitten in het hogere (€ 100,- tot € 150,-) en hoge prijssegment (meer dan € 150,-).

Dutch tasting. Kosten voor leden € 5,- (ca. 1 x per jaar)

Een “bring-your-own” tasting: iedereen die komt neemt minimaal 1 eigen (eventueel open) fles mee, die geproefd wordt. Deze proeverij doen we meestal in de zomer, als er naar verwachting (te) weinig aanmeldingen komen voor een proeverij ivm vakanties.