Een nieuw jaar en een nieuw bestuur

Een nieuw jaar is aangebroken en de eerste proeverij al weer gepland.

Wij hopen dat 2014 voor ons allemaal een goed jaar zal worden in alle opzichten, er is immers meer dan whisky.

Het bestuur heeft zoals jullie weten de laatste tijd een aantal wijzigingen gehad. Arno Borsboom, oprichter en voorzitter van de club vanaf het begin heeft besloten een stapje terug te doen en zijn bestuurstaken over te dragen. Gelukkig kunnen we nog wel van zijn kennis (en voorraad) gebruik maken. Els Landman die afgelopen periode de financiën prima heeft verzorgd besloot ook om hier mee te stoppen. Van beide hebben we op de bestuursvergadering in december afscheid genomen. Twee leden waren bereid de opengevallen plaatsen in te vullen. Zodat we opnieuw een bestuur van vijf personen hebben.

We hebben nu de volgende taakverdeling afgesproken. Eric Marc Wattel is hoofdverantwoordelijke voor de line-up. Dus eigenlijk de belangrijkste man in het bestuur. Erik Brandon neemt de financiën onder zijn hoede. Marc van Gemert doet de administratie. Rianne Tol de website en PR. Henk Foppen mag dit allemaal proberen te coördineren als voorzitter.

Het Odd Fellowhuis blijft ook het komende jaar ons stekje. Opnieuw de derde vrijdag van de maand. Een datum om al vast vrij te plannen is zaterdag 10 mei, we hopen dan onze clubdag te organiseren. Dat wil je niet missen! (NB: daarmee vervalt de proeverij van 16 mei).

Een whiskyreis en excursies staan ook op de planning. Als je geïnteresseerd bent geef dit even door. Burns supper is ook een leuk idee en wij denken dat het ook weer tijd is voor een clubbotteling. Je ziet, plannen genoeg! Het spreekt vanzelf dat we dat niet alleen kunnen. We zijn altijd op zoek naar mensen die zich voor de club willen inzetten. Het klaarzetten van de tafels, het opruimen na de tijd, de catering, inbrengen van eigen flessen, we kunnen je hulp en ideeën goed gebruiken.

Het bestuur van de Dutch Whisky Society,

Rianne Tol, Eric Marc Wattel, Erik Brandon, Marc v Gemert en Henk Foppen