Clubdag met jubileumproeverij op zaterdag 1 september 2018

De komende DWS clubdag is op zaterdag 1 september. Tijdens deze clubdag vieren we ons 10 jarig bestaan met een bring your own tasting, bbq en een speciale jubileum top tasting, die zal worden verzorgd door Arno Borsboom, oprichter van de DWS.

Het programma voor de clubdag ziet er als volgt uit:

14:00 zaal open en bring your own tasting, waarbij het de bedoeling is dat ieder die komt een fles meeneemt van een whisky die je zelf lekker vindt en wilt laten proeven aan je clubgenoten.

18:00 BBQ, verzorgd door de kooknozem, Als er minimaal zo’n 25 man zijn doet hij daarbij zijn specialiteit: een heel speenvarken geroosterd aan het spit (zo niet dan wordt het een BBQ). Voor eventuele vegetariërs is er ook van alles, dus als je geen vlees wilt eten geef dat dan even aan bij je aanmelding svp.

19:30 Jubileum proeverij; dit wordt een top tasting met als thema “Old & Rare mix-‘n-mash” (met Old & Rare wordt bedoeld whisky van voor 1990 of gebotteld voor het begin van de club in 2008). Er zal geprobeerd worden om met name onbekende flessen te kiezen die vrijwel nog niet beoordeeld zijn op Whiskybase etc.. De proeverij zal o.a. aangekleed worden met wat verhalen uit de oude doos over het allereerste begin.

22:00 Einde clubdag

NB: Als je ‘s middags niet kan, kun je ook later op de dag aanschuiven, dus om 18:00 uur komen voor het eten of om 19.30 voor de proeverij (kosten blijven wel gelijk). Als je dat doet, geef dat dan wel even aan bij je aanmelding.

De clubdag wordt gehouden in het gebouw van Zyp25 aan de Zijpendaalseweg 25 in Arnhem. Deze locatie is op slechts 5 minuten lopen van station Arnhem CS.

De kosten voor de clubdag bedragen (inclusief kosten voor bbq, hapjes en zaalhuur) € 30,00 voor leden en als je geen DWS lid bent zijn de kosten € 45,00. Proefglaasjes (een set van 6) moeten zelf meegenomen worden of kunnen bij de DWS gekocht worden. Er zullen drams van 1,5 cl geschonken worden en er kunnen maximaal 35 personen deelnemen aan de clubdag.

Deelname is uitsluitend mogelijk door aanmelding en betaling vooraf. Aanmelden kan i.v.m. de catering tot uiterlijk 26 augustus door een email te sturen naar proeverijen@dutchwhiskysociety.nl en de kosten over te maken op bankrekening NL27 INGB 0001309228 t.n.v. de Dutch Whisky Society o.v.v. “clubdag 2018”.

Download hier de Aankondiging clubdag