Proeverij 21 juli: bring your own

De juli tasting wordt zoals elk jaar een Dutch tasting, ofwel een bring your own. Iedereen neemt een eigen fles mee om te delen. Dus: welke fles(sen) bij jouw in de kast moeten hoognodig eens geproefd worden door de andere clubleden? Het maakt niet uit of die open of dicht is, dat bepaal je allemaal zelf.

Kortom, wij zorgen voor de hapjes, jullie voor de whisky.


De proeverij is in het verenigingsgebouw van “The Odd Fellows” aan de Jansbinnensingel 23 in Arnhem. Deze locatie is op slechts 10 minuten lopen van station Arnhem CS.

De proeverij begint om 20.00 uur (verzamelen, voorbereiden vanaf 19.30) en duurt tot ca. 23.00 ( de laatste dram wordt tijdig geschonken zodat de eersten om 22.30 al weg kunnen). De kosten voor de proeverij bedragen (inclusief kosten voor hapjes en zaalhuur) € 5,00 voor leden en als je geen DWS lid bent zijn de kosten € 10,00. Proefglaasjes (een set van 6) moeten zelf meegenomen worden of kunnen bij de DWS gekocht worden. Er is deze keer geen maximum aantal deelnemers.

Deelname is uitsluitend mogelijk door aanmelding en betaling vooraf. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 juli door een email te sturen naar proeverijen@dutchwhiskysociety.nl en de kosten over te maken op bankrekening NL27 INGB 0001309228 t.n.v. de Dutch Whisky Society o.v.v. “proeverij 2017-07”.

Proeverijen van de Dutch Whisky Society zijn altijd de derde vrijdag van de maand. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van welke proeverijen er komen?

Schrijf je dan in voor de mail updates.